Kraantje Pappie

Posted on
Image Result For Kraantje Pappie

Image Result For Kraantje Pappie

Get Free Kraantje pappie 2018

  • Get Kraantje pappie online
  • Kraantje pappie reviews
  • Kraantje pappie download
  • Kraantje pappie bonus
  • Brand New Kraantje pappie sample
  • Best Quality Kraantje pappie 2018

Boekingen nl boekingen be agenda. management. platenmaatschappij.Alex van der Zouwen Rozenburg, , bekend onder zijn artiestennaam Kraantje Pappie, is een Nederlands hiphopartiest en televisiepresentator.Hij staat voornamelijk bekend om zijn unieke, vaak off beat en overdreven manier van rappen. Van der Zouwen heeft een contract bij het hiphoplabel Noah’s Ark en heeft daar tot dusver zeven .Vanmorgen was Kraantje Pappie te gast bij Mattie, Fien Igmar! Niet gewoon een introductie in de studio, maar met Kraantje de kraan in. Op meter hoogte stelde Igmar allerlei dilemma’s voor aan Kraantje .Op komt Kraantje Pappie wederom naar De Oosterpoort, in ‘hometown’ Groningen met de Daddy clubtour..De Groningse rapper Alex van der Zouwen, beter bekend als Kraantje Pappie, komt op donderdag december voor de tweede keer dit jaar naar De Oosterpoort..ROCK EN HIPHOPFESTIVAL! Rock en hiphopfestival met een indrukwekkende internationale line upvoor diverse leeftijden..BREDA Miss Montreal, Kraantje Pappie, Maan, Jax Jones. Het zijn enkele artiesten op de vijfde editie van Koningsdag optreden. De vijfde editie vindt ook dit jaar plaats op het Chass veld in Breda. DI RECT, Chef’Special, Frans Duijts en Rochelle. Het belooft een waar feest te worden op .Bizzey heeft vorig jaar meerdere clubbangers afgeleverd in samenwerking met Yung Felix en vandaag hebben ze weer een nieuwe in de vorm van JA!. Op de track zijn ook Kraantje Pappie en Chivv te horen..Kraantje Pappie trad zaterdagavond op tijdens de Rijnweek in Rhenen toen er een vechtpartij uitbrak. De rapper twijfelde niet en stopte de show. Op beelden in handen zijn van Dumpert is te zien dat Kraantje middenin een nummer een aantal keren ‘stop’ roept, gevolgd door “He, waar is de .Aan zelfverzekerheid geen gebrek bij rapper Kraantje Pappie . Maar hij heeft een vrouw dan ook veel te bieden, al zegt hij het zelf. ‘Als er iets is, ben ik er..

 

Aan zelfverzekerheid geen gebrek bij rapper Kraantje Pappie . Maar hij heeft een vrouw dan ook veel te bieden, al zegt hij het zelf. ‘Als er iets is, ben ik er..ROCK EN HIPHOPFESTIVAL! Rock en hiphopfestival met een indrukwekkende internationale line upvoor diverse leeftijden..Boekingen nl boekingen be agenda. management. platenmaatschappij.Op december komt Kraantje Pappie weer naar De Oosterpoort. Met nieuwe hits en een nieuwe show gaat hij zijn thuishaven weer transformeren tot een feest..

Top 10 Kraantje pappie Sample

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie Tijdens Een Optreden Bij Mnm

Kraantje Pappie Tijdens Een Optreden Bij Mnm

Boekingen nl boekingen be agenda. management. platenmaatschappij.Kraantje Pappie tijdens een optreden bij MNM. Algemene informatie Volledige naam Alex van der Zouwen Alias Kraantje Pappie.Luister en kijk online naar Qmusic, lees het laatste nieuws over je favoriete artiesten en mis niets van de leukste video’s van Q..